Spijkenisse maakte laat in het duel pas een treffer tegen Jong Almere City FC en verloor met 1-2. Foto: Peter de Jong

Spijkenisse scoort te laat tegen Jong Almere City FC

Sport 196 keer gelezen

Spijkenisse – De tweede wedstrijd na de winterstop leverde voor de ploeg van Peter Wubben helaas geen punten op. Tegen de nummer twee uit de derde divisie, werd door Spijkenisse verloren met 1-2 (0-2).

Vooral in het begin wist Spijkenisse geen vuist te maken tegen de reserves van de Eerste divisionist. Na een kleine twintig minuten was het Dennis van der Heijden die de openingstreffer voor Jong Almere City FC op zijn schoen had. Binnen vijf minuten lag ook de tweede treffer voor de ploeg uit Flevoland erin dankzij Kenneth Aninkora. Na rust moest ook Spijkenisse haar meerdere erkennen in het team van Ivar van Dinteren. Toch kreeg de formatie uit onze gemeente kansen. In de slotminuut was het Eric Polet met de 1-2, maar de gelijkmaker zat er niet meer in.

Stand
Doordat koploper Spakenburg verloor, klimt Almere City richting de koploper. De ploeg van Peter Wubben snakt naar een overwinning omdat de ploeg op de zestiende plaats staat. De concurrenten Capelle en ACV verloren zaterdag ook hun duel, zodat het verschil tussen hen niet groter is geworden. 'Na de eerste treffers waren wij de kluts even kwijt en kregen na rust nog wel kansen. Echter pas aan het einde weten we te scoren. We moeten weer eens gaan winnen', meende coach Peter Wubben. Zaterdag gaat de ploeg op bezoek bij DOVO, dat zesde staat.