Artikelen in deze editie

Hellevoetsluis – Een molen zonder wieken is een vreemd gezicht, maar het was nodig voor restauratiewerkzaamheden aan korenmolen Zeezicht. De witte molen is inmiddels 303 jaar oud; een historisch monument dat al eeuwenlang het aanzicht van Nieuwenhoorn bepaalt.

Hellevoetsluis - Een van onze lezers stuitte afgelopen zondag op illegaal gedumpt afval bij het grasveld bij de Haringvlietdam. "Misschien dat men het te druk vond bij de vuilstort, maar je kan het niet maken om het zo in de natuur te storten."

Onze artikelen verschijnen ook op onze nieuwssite groothellevoet.nl In deze rubriek tonen we een aantal van de online reacties. Publicatie van een reactie houdt niet in dat de redactie van Groot Hellevoet het hiermee eens of oneens is.

Hellevoetsluis - Wekenlang bleef het hek van kinderboerderij de Kerkestee gesloten voor het publiek in verband met het coronavirus, maar vanaf vandaag is de kinderboerderij weer geopend, hetzij beperkt.

Artsen

Vanaf juni wordt iedereen die gebruik maakt van het openbaar vervoer gevraagd een niet-medisch mondkapje te gaan dragen omdat als de bussen, treinen en trams weer voller raken het niet altijd haalbaar zijn om 1,5 meter afstand tot elkaar te houden.

Wieken van de molen voor restauratie naar Stellendam

Clubs financieel gezond de crisis door

Hellevoetsluis - Wethouder Schop benadrukt dat er geen sprake is van het plaatsen van windmolens langs de N57 bij Nieuwenhoorn en de entree van Rockanje bij de carpoolplaats en de ambulancepost. Dit beeld was ontstaan door een kaartje in de Energieverkenning Voorne-Putten.

Lipstick index en de kapper

Kleine strandje verbreed

Guus Westdorp brengt muzikale groet Ramses Shaffy

Voorgezet onderwijs weer aan de bak

Fietsbank Voorne-Putten mag de deuren weer openen

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta weer open op 20 mei

Stoffers verruilt Vierpolders voor Hellevoetsluis

Selectie ’t Capproen hervat de training

Aan het werk met Fred van der Hoek

Cadeautje voor jonge mantelzorgers

Lauret Tromp

Het nieuwe normaal voor de horeca

Gemeente bekijkt mogelijkheden financiële steun voor sport

Politiebureau in wording

Voorkom aanmaning betaal lokale belastingen op tijd

Sprookjesachtige witte bomen Oudejaarsweg