Onze artikelen verschijnen ook op onze nieuwssite groothellevoet.nl In deze rubriek tonen we een aantal van de online reacties. Publicatie van een reactie houdt niet in dat de redactie van Groot Hellevoet het hiermee eens of oneens is.

Geen sprake van windmolens N57 Nieuwenhoorn en carpoolplaats Zwartedijk. Wethouder Schop verzekert: geen windmolens bij de ambulancepost. @ Plant bomen, gaaf en koel. @ Verstandig besluit

GGD Rijnmond: stijging aantal positief geteste Hellevoeters.

@Maar als we weer als gekken gezellig gaan winkelen en geen rekening meer met elkaar houden gaat het weer omhoog. Als ik aan het werk ben op het centrum, is echt niet normaal wat ik zie. En tuurlijk ben ik blij dat we weer verkopen!! Maar hou rekening met elkaar @ Tja niet gek als je ziet hoe druk het overal is! De files zijn ook al weer zwaar begonnen.. Hoop voor alle ondernemers en de mensen in de zorg dat er geen tweede golf aan komt, want dan valt alles om wat al op wankelen stond @ Klopt helemaal geen reet van.Cijfers zijn veel lager, worden aangevuld met maart en april en er zijn al een heleboel mensen genezen @ Meer ic opnames laten zien op tv wat er speelt in de ziekenhuizen.Mensen moet je confronteren met wat er speelt. Maar wel op alle zenders @ Ik wens de achterkleinkinderen van de patiƫnten veel sterkte!

Sprookjesachtige witte bomen Oudejaarsweg De spinselmot legt een witte op de bomen. @ Sprookjesachtig om te zien maar gruwelijk om er doorheen te lopen met al die vieze rupsen die naar beneden vallen! @ Gelukkig kunnen we volgend jaar de mooie conditie van de bomen weer bewonderen.

Nederland verlengt de grenssluiting voor mensen van buiten Europa De reisrestricties zijn verlengd tot en met 15 juni. @ Heel goed, het is van de zotte dat mensen weer willen reizen, blijf in je eigen land dit jaar alle grenzen tot 31-12 op slot! @ Houd voorlopig de grenzen dicht! Laat iedereen vakantie in eigen land vieren. Dus toegang verbieden ook voor de Duitsers! @ Onze vlucht is al betaald, ook de huurauto en aanbetaling van de vakantiewoning. Ik kan niet wachten om weer te vertrekken. @ never nooit in Nederland meer op zomervakantie met dit takke weer en belachelijke prijzen.