Glenn Stoffers hoopt eerst een basisplaats te veroveren en eenmaal op zijn plaats een toegevoegde waarde voor Hellevoetsluis te kunnen zijn.
Glenn Stoffers hoopt eerst een basisplaats te veroveren en eenmaal op zijn plaats een toegevoegde waarde voor Hellevoetsluis te kunnen zijn.

Stoffers verruilt Vierpolders voor Hellevoetsluis

Hellevoetsluis- Glenn Stoffers zal het komende seizoen uitkomen voor Hellevoetsluis. De aanvaller komt over van derdeklasser Vierpolders.

De 28-jarige Briellenaar, die zijn huidige trainer Paul Bestebreur volgt naar Hellevoetsluis, wil graag de uitdaging aangaan om te spelen in de tweede klasse en kreeg bij Hellevoetsluis het juiste gevoel. De afdelingsleider van de levensmiddelenketen Jumbo in Brielle kwam in de jeugd uit voor SC Voorne en debuteerde daar ook in het eerste elftal. Na de fusie met WRW speelde hij nog bij fusieclub Brielle. Glenn Stoffers komt sinds het seizoen 2015/’16 uit voor Vierpolders. In zijn eerste seizoen bij de toenmalige vierdeklasser strandde de ploeg in de finale van de nacompetitie voor promotie naar de derde klasse en het tweede seizoen werd vanwege de trainerswissel een verloren voetbaljaar. De geboren Rotterdammer plakte er nog een derde jaar aan bij de promovendus uit het Voornese polderland. Paul Bestebreur werd de nieuwe trainer en als snel was daar de klik tussen de aanvaller en de trainer. Vierpolders promoveerde in het seizoen 2017/’18 voor het eerst in de historie naar de derde klasse, waarin het door de uitbraak van het coronavirus beëindigde voetbalseizoen 2019/’20 voor het tweede jaar uitkwam. De rechter- of linkerspits ziet een niveautje hoger in de tweede klasse bij Hellevoetsluis in samenwerking met zijn huidige trainer een mooie uitdaging.