Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Zwarte wolken drijven boven Nieuwenhoorn

Sport 425 keer gelezen

Poortugaal- Nieuwenhoorn heeft opnieuw een nederlaag moeten incasseren. De zwart-witten hebben sinds 17 februari tegen Westlandia niet meer kunnen winnen. Nieuwenhoorn verloor afgelopen zaterdag met 2-0 (1-0) van Poortugaal en is door de overwinning van RKAVV bij HBS beland op de gevaarlijke p/d-plaats in de Vierde divisie B.

‘’Het was niet best, de tweede helft was iets beter, maar we waren aanvallend niet effectief genoeg en we hebben de goals te gemakkelijk tegen gekregen’’, vatte assistent-trainer Maurice Schaap de nederlaag samen. ‘’We zijn er nog niet. Het is niet alleen aan de spelers en de technische staf, maar ook de ‘club’ moet er alles aan doen. We hebben het gevoel dat we er als spelers en staf alleen voor staan. Het zou zo moeten zijn dat wij alleen maar hoeven na te denken over het voetbal.’’ Nieuwenhoorn hoopt zaterdag tegen HBS het tij te doen keren. ‘’In principe moeten we dat in elke wedstrijd doen. Maar nogmaals, iedereen, de spelers, de staf en de club moeten er alles voor willen doen om de vierde divisie te overleven.’’ De 17-jarige Jim Steevens maakte bij Nieuwenhoorn op de plaats van de geschorste Merijn Wolters zijn debuut in de hoofdmacht.

Nieuwenhoorn: Mike van de Wijngaart; Jim Steevens (46. Gregory Paula), Mike van de Ruit, Frank Molendijk (75. Qell Krolis), Oualed Tarifit; Brendon Nooitmeer (46. Lukas Hamann), Eugenio Leerdam, Melvin Winterberg, Frank de Regt; Joey Kleijn, Olaf van der Sande.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie