Afbeelding
Fotografie: Ruud Vermeer

Alle hens aan dek voor Abbenbroek

Sport 347 keer gelezen

Oudenhoorn - Abbenbroek heeft zich niet kunnen revancheren van de nederlaag tegen SCO.

OHVV leek daar een geschikte tegenstander voor, maar niets bleek minder waar. In Oudenhoorn was OHVV met 5-0 te sterk voor Abbenbroek. In de rust was het slechts 1-0, maar in de tweede helft stortte het, na een gemiste kans, als een kaartenhuis in. Met nog 5 wedstrijden te gaan, waarvan 4 tegen de huidige nummers 1 t/m 4 van de ranglijst, is het alle hens aan dek.

Abbenbroek staat nog in de veilige zone voor handhaving in de 4e klasse, maar de grens voor nacompetitie voor degradatie komt erg dichtbij. In een heel slecht scenario is zelf rechtstreekse degradatie nog mogelijk. Maar laten we niet van het slechte uitgaan.

Zaterdag 20 april komt de huidige nummer 2, Zinkwegse Boys, op bezoek in Abbenbroek. Mogelijk kan Abbenbroek voor een stunt zorgen.

Aftrap is zoals gewoonlijk om 14.30 uur.