Afbeelding
Foto: Carola van de Loosdrecht

OHVV leeft nog na gelijkspel tegen GHVV ‘13

Sport 381 keer gelezen

Geervliet - OHVV heeft de zespuntenderby in Geervliet tegen GHVV ’13 met 1-1 (0-1) gelijkgespeeld. De Oudenhoornaars maken daarmee nog een goede kans om zich te plaatsen voor de p/d-competitie en zo alsnog hopen op een langer verblijf in de vierde klasse.

‘’We hebben twee punten laten liggen’’, vond trainer Peter Marcel Nauta. ‘’GHVV heeft één kans gehad, en die kans leidden we zelf in waardoor het gelijk werd. In plaats van simpel te spelen wilden we het te mooi doen. We waren in de eerste helft heer en meester, kregen ook kansen en mogelijkheden om te score op te voeren.’’ In de sterke eerste helft scoorde Jeroen Breestraat de 0-1, schoot Xander le Pair op de paal en werden goede mogelijkheden slecht uitgebuit door Le Pair en Jonathan Francesca. ‘’De tweede helft was van een heel slecht niveau. Zo slecht dat beide teams, zo spelend, niets te zoeken hebben in de vierde klasse. We hebben te weinig stootkracht, missen een afmaker van het kaliber Arie Bravenboer (volgend seizoen weer terug aan de Eeweg, DR). Maar goed, we leven nog. We spelen de komende periode tegen ploegen die niet veel meer te winnen hebben. Het is nu zaak om ervoor te zorgen dat we ons plaatsen voor de p/d-competitie.’’ Ferani van Vugt speelde na een slepende blessure eindelijk weer eens een volle wedstrijd voor OHVV. OHVV speelt zaterdag op het sportpark aan de Eeweg de derby tegen Abbenbroek.

OHVV: Roy de Ruiter; Jeroen Breestraat, Ferani van Vugt, Bjorn van Zon, Joshua Stout (75. Wesley Lam); Bryan van der Laan, Jim Bax; Shi-Fa Steehouder, Jonathan Francesca, Dylan van de Loosdrecht, Xander le Pair (60. Damian Tuinfort).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws