Afbeelding
Archieffoto: Dave Gaal

Hellevoetsluis incasseert na rits aan gelijke spelen nederlaag

Sport 307 keer gelezen

Yerseke- Hellevoetsluis heeft na zeven gelijke spelen op rij een 3-1 (2-1) nederlaag geleden tegen Yerseke. De Hellevoeters wisselden met de Zeeuwen van plaats en staan nu op de vijfde plek in de Tweede klasse E.

‘’We zitten even in de hoek waar de klappen vallen’’, stelde trainer Mark van Os. ‘’Het was voor het publiek een aantrekkelijke wedstrijd, waarin wij twaalf kansen kregen en zij uit drie van de vier kansen scoorden en met 3-1 won. Wij begonnen met vier kansen op rij heel goed en kwamen verdiend op 0-1 (doelpunt Bethslot Woldeamanuel, foto). Daarna verzuimden we met twee man op weg naar de keeper de 0-2 te maken. Het moet gezegd zijn dat Yerseke met twee fraaie doelpunten op 2-2 kwam. Wij zijn bij 2-1 gaan jagen op de gelijkmaker.’’ Jeffrey Burger voor rust en Casper Bredius op de lat verzaakte in de afwerking. Yerseke deed dat beter door na een onderschepping gevolgd door een fraaie goal in de verre hoek op 3-1 te komen. ‘’We hebben veel strijd geleverd, maar verzuimden onszelf te belonen. Nu moeten we weer naar beneden kijken en wordt de wedstrijd zaterdag thuis tegen DBGC ineens heel belangrijk. We hopen de punten met de steun van het publiek in eigen huis te houden.’’ Bij Hellevoetsluis maakte Onur Furuncu na lange blessureleed sinds 14 oktober weer zijn rentree in de hoofdmacht.

Hellevoetsluis: Dyron Bijl; Nathy el Kazadi, Tijs van den Heuvel, Vincent Mast, Thomas Melching (64. Tim van der Lijn); Richard Zebregs (64. Brendon Jansen), Brian Poelman (83. Onur Furuncu); Bethslot Woldeamanuel; Jeffrey Burger, Casper Bredius (83. Timo Verheij), Nick Koopal.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws