Succes voor Chitari op NK Kata!

Sport 495 keer gelezen

Ede - De NK judo kata op 6 april in Ede zijn bijzonder succesvol verlopen voor judoclub Chitari uit Spijkenisse.

Debutanten Siënna Hoornweg en Ayden van den Engh werden 2e in het nage-no-kata (-18). De tweelingzussen Nienke- en Willemijn Albert werden eveneens tweede, maar dan in het katame-no-kata (-23). Sander Nederveld en Suzanne Tournier werden in de senior categorie katame-no-kata derde, hun eerste podiumplek tijdens hun eerste finale op de NK. Sebastiaan Fransen werd als valpartner, Nederlands kampioen nage-no-kata (aangepast) samen met Dave Bleser uit limburg

De broers Mischa- en Yoeri Fransen werden al weer voor de achtste keer op rij Nederlands kampioen kime-no-kata. Zij hopen deze vorm mee te nemen naar het EJU kata toernooi Reims volgende week 13 april