Afbeelding
Foto: Wil van Balen

FC Vlotbrug na nederlaag in de wacht

Sport 396 keer gelezen

Abbenbroek- FC Vlotbrug is na de 1-0 (1-0) nederlaag in en tegen Abbenbroek verder achteropgeraakt van koploper Stellendam.

‘’De nederlaag was gewoon een drama en ongelooflijk tegelijk’’, stelde trainer Ron Klein. ‘’Het is gewoon niet te bevatten dat we niet hebben gewonnen en dat we door een ‘zondagsschot’ van de spits hebben verloren. Abbenbroek is nauwelijks voor onze goal geweest. Bovendien was het veld heel slecht. Dat was indertijd op het tapijtje dat ik er voetbalde met het onderhoud van Jan van der Lely wel anders. Dat neemt niet weg dat wij de baas waren op het middenveld en uit de geboden kansen hadden moeten scoren. We hebben in de tweede helft met Clint van de Veerdonk en Danny Browne nog meer druk naar voren gezet.’’ De FC kreeg ook kansen, maar onder andere Lenny Schults, Clint van de Veerdonk en Mitchell de Zeeuw op de lat verzuimden de geelhemden op gelijke hoogte te brengen en zelfs de overwinning te bezorgen. ‘’We hebben onterecht verloren, zei men ook bij Abbenbroek, maar daar koop je niets voor. Dit is heel zuur. Stellendam is periodekampioen, hopen dat zij ook kampioen worden, want dan hebben we via de derde plaats nog kans om voor een prijs in aanmerking te komen. Daar gaan we ook voor. Het kwartje zal toch wel eens een keer naar onze kant opvallen?’’ FC Vlotbrug speelt zaterdag op De Kooistee tegen Fortuna Be Quick.

FC Vlotbrug: Nino Noordijk; Sven van Leeuwen (46. Danny Browne), Ryan de Zeeuw (85. Fernando Winata), Bram Scheringa, Lester den Broeder; Jordi van der Kooij; Jordy Henderikx, Mitchell de Zeeuw, Simeon Seghers; Eniola Cole (46. Clint van de Veerdonk), Lenny Schults.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie