Afbeelding
Foto: Wil van Balen

FC Vlotbrug herstelt zich tegen GHVV ‘13

Sport 385 keer gelezen


Hellevoetsluis- FC Vlotbrug heeft zich met een 3-0 (1-0) overwinning tegen GHVV ’13 prima hersteld van de nederlagen tegen WFB en ’s-Gravendeel. De FC bezet met een wedstrijd meer in de benen de derde plaats in de vierde klasse F op vier punten van koploper Stellendam.

‘’Het was een spannend potje voetbal waarin we een goede wedstrijd hebben gespeeld’’, stelde trainer Ron Klein zich tevreden over de verrichtingen van zijn team en daarmee het behaalde resultaat. ‘’We zijn de wedstrijd vol ingegaan.’’ Jordy Henderikx draaide na een voorzet van Lenny Schults knap weg van zijn tegenstander en knalde vervolgens de 1-0 binnen: In de tweede helft maakte de weer herstelde Simeon Seghers zijn opwachting voor de geblesseerde Lester den Broeder en dat leverde al na tien seconden succes op toen hij met een voorzet Lenny Schults de 2-0 liet aantekenen. De 3-0 was van grote schoonheid. Eniola Cole ontving een lange bal van Bram Scheringa, wachtte vervolgens op de opkomende Jordy Henderikx, die op zijn beurt met een diagonaal schot in de kruising uithaalde voor 3-0. ‘’Deze overwinning hadden we even hard nodig. De jongens hebben als groep keihard gewerkt en hebben het prima gedaan.’’ FC Vlotbrug moest het nog altijd stellen zonder Clint van de Veerdonk, Gijs Vermeer, Jan Tuitel, Danny Browne en Joey Salij. De FC speelt zaterdag in Mijnsheerenland tegen GOZ.

FC Vlotbrug: Nino Noordijk; Sven van Leeuwen, Ryan de Zeeuw, Bram Scheringa, Lester den Broeder (46. Simeon Seghers); Jordy Henderikx, Jordi van der Kooij, Sjors Allersma; Arjen Speelman (80. Fernando Winata); Lenny Schults, Eniola Cole (85. Shenomar Pers).

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws