Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl

Wie weet meer over het steekincident bij de Wollegras?

Politie 744 keer gelezen

Spijkenisse - De politie is op zoek naar getuigen die meer weten over een steekincident bij de Wollegras in Spijkenisse ter hoogte van een speeltuin. Daar werd een man neergestoken die verwondingen had aan zijn arm en been. Er is nog geen verdachte aangehouden.

Het incident gebeurde op zondag 28 april tussen 12.00 en 15.00 uur. Het slachtoffer is toen door twee mannen in zijn rug geduwd en neergestoken. De verdachten waren in het donker gekleed en droegen capuchons en gezichtsbedekking. Na het steekincident zijn ze er rennend vandoor gegaan Het slachtoffer heeft zelf hulp gezocht bij de huisartsenpost en vervolgens de politie ingeschakeld.

Getuigen gezocht
De politie is dringend op zoek naar getuigen die meer weten over dit incident. De toedracht is nog onbekend. Het slachtoffer werd op klaarlichte dag op straat neergestoken. Mogelijk dat mensen dit hebben zien gebeuren of andere informatie hebben over de verdachten. Ook camera- en deurbelbeelden zijn welkom. Heeft u meer informatie, geef het door via 0900-8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie