Afbeelding
Foto: Foto-OK.nl

Getuigenoproep na explosie

Politie 604 keer gelezen

Spijkenisse - In de nacht van zondag op maandag is er schade ontstaan binnenin een woning aan de Buntgras in Spijkenisse, nadat zwaar vuurwerk door de brievenbus naar binnen was gegooid. Er raakte niemand gewond.

Omstreeks 01:50 uur werden de bewoners van de woning opgeschrikt door een harde explosie beneden in hun woning, gevolgd door flinke rookontwikkeling door heel het huis. De hulpdiensten werden direct gealarmeerd en de brandweer en politie kwamen met spoed ter plaatse. 

De oorzaak van de rookontwikkeling in de woning was vuurwerk, dat door de brievenbus naar binnen was gegooid. Achter de voordeur is een ruit gesneuveld en de gang lag bezaaid met glas. Van brand was geen sprake en de brandweer kon dan ook snel weer retour.

De politie heeft sporenonderzoek verricht en diverse sporen veiliggesteld. Er wordt aangifte gedaan en de recherche gaat verder onderzoek doen. Ben je getuige(n), heb je informatie of heb je camerabeelden? Laat het de politie dan weten via 0900-8844 of via @meldmisdaadanoniem

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws