Met enige hulp opende wethouder Hamerslag de nieuwe velden.
Met enige hulp opende wethouder Hamerslag de nieuwe velden. Foto: Foto-Ok.nl

Nieuwe velden voor korfbal- en handbalvereniging Olympia

Algemeen 374 keer gelezen

Spijkenisse – Vanmiddag opende wethouder Martijn Hamerslag de vernieuwde speelvelden van korfbal- en handbalvereniging Olympia. 

De korfbalvereniging had voor de renovatie twee grote korfbalvelden. Landelijk gelden inmiddels andere eisen waarbij de veldafmeting kleiner is. Om die reden is gekozen om drie kleinere velden aan te leggen. Daarvoor zijn de velden bij de kantine een kwartslag gedraaid en werden er tevens looppaden tussen de velden aangelegd. Ook zijn de handbalvelden voorzien van een nieuwe kunstgrasmat.

Het was op deze eerste warme voorjaarsdag een compleet feest. Sanne Verbunt, speelster van de A1: ‘Wij, de meiden van de A1, hebben deze openingsdag georganiseerd’. Er waren zelfgemaakte spandoeken, pannenkoeken en een erehaag voor de spelers van de openingswedstrijd.” Bestuurslid wedstrijdzaken, Jan Voogt: ‘Nu de velden zijn aangepast en direct voor de kantine liggen zie je dat er veel meer interactie tussen het publiek en de spelers ontstaat’.

Met 2 seniorenteams en 10 jeugdteams doet de vereniging het goed. 

Ook lukt het Olympia om steeds weer voldoende vrijwilligers te vinden voor het bestuur en ondersteunende activiteiten. Zo is er op 17 april weer het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi. Korfbal is vooral onder de jeugd populair.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws