Afbeelding

Nieuwenhoorn met beter doelsaldo nog op nacompetitieplaats

Sport 328 keer gelezen

Nieuwenhoorn - Het gaat er na de 0-1 (0-0) nederlaag tegen concurrent HBS steeds somberder uitzien voor Nieuwenhoorn. En dat terwijl de overige concurrenten RKAVV (1-1 tegen ’s-Gravenzande), RVVH (4-1 winst tegen SC Feyenoord) en VOC (1-0 winst tegen Capelle) wel de broodnodige punten pakten. Nieuwenhoorn bezet op doelsaldo nog de gevaarlijke p/d-plaats in de Vierde divisie B.

‘’Het is zo zonde’’, baalde assistent-trainer Maurice Schaap over weer een nederlaag. ‘’Het was een kopie van de heenwedstrijd toen we 0-0 speelden. Deze wedstrijd was er één nagenoeg zonder mogelijkheden. Maar in de extra tijd gaat die jongen in de hoek van de zestien tussen twee ‘opgezochte’ verdedigers tegen de grond. Het was niet in de geest van de wedstrijd, de scheids hoefde ook geen strafschop te geven, maar hij gaf hem wel.’’ Maurice Schaap sprak van een grote domper, maar weet dat zijn ploeg in de laatste vier wedstrijden aan de bak zal moeten om te overleven. ’s-Gravenzande (op 4 mei uit) is veilig, degradatieconcurrent DSO (11 mei thuis), Capelle (18 mei uit) en concurrent Heerjansdam (25 mei thuis). ‘’Alles staat gelukkig nog dicht bij elkaar. Er zijn nog twaalf punten te verdienen. We zullen het maximale uit de laatste wedstrijden moeten halen’’, aldus Maurice Schaap.

Nieuwenhoorn: Mike van de Wijngaart; Gregory Paula, Mike van de Ruit, Frank Molendijk, Oualed Tarifit (46. Frank de Regt); Stefan Hamann, Eugenio Leerdam, Melvin Winterberg (60. Qell Krolis); Lukas Hamann, Joey Kleijn (60. Brendon Nooitmeer), Olaf van der Sande.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws