Afbeelding
Foto: Helius

Handbalsters Helius halen uit tegen TOGB

Sport 269 keer gelezen

Hellevoetsluis- De handbalsters van Helius hebben het zaalhandbalseizoen in De Fazant in een aantrekkelijke wedstrijd afgesloten met een klinkende 30-18 (16-8) overwinning tegen TOGB 2. De Hellevoetsen zijn geëindigd op de vijfde plaats in de ZW-ZH klasse 2.

Deze overwinning voelde lekker aan’’, stelde coach Frank van Leeuwen. ‘’We begonnen met een 2-0 voorsprong goed aan de wedstrijd. Verdedigend stond het aardig dicht. We liepen uit naar 5-1, maar daarna verslapte het even en kwamen zij terug met knappe doelpunten tot 5-4. Dan moet je weer aan de bak terwijl dat onnodig was. We pakten het uiteindelijk weer op met snelle breaks en aanvallen met mooie combinaties. We zijn in de tweede helft in de break sneller gaan spelen en begon het echt goed te lopen. We hebben de wedstrijd met mooie combinaties uitgebouwd naar 30-18. We hebben het zaalseizoen hiermee goed afgesloten.’’ Mila Went vierde haar 24-ste verjaardag met één voltreffer. Demi de Boer scoorde liefst acht keer. Helius hervat de veldcompetitie op zondag 7 april met een thuiswedstrijd tegen Vires et Celeritas.

Helius: Eva van Leeuwen; Lotte Nap (3 keer), Mila Went (1 keer), Demi de Boer (8 keer), Quinty Roskam (5 keer), Julia van der Plas (4 keer), Niki Spoor (2 keer), Eline Verweij (4 keer), Danielle Bekkers (3 keer), Lizzy Leumens, Anouk Hartogh.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws