Afbeelding
Foto: Frank van Leeuwen

Handbalsters Helius eervol ten onder tegen EHC

Sport 260 keer gelezen

Hellevoetsluis- De handbalsters van Helius hebben in een sfeervolle sporthal De Fazant de topper tegen EHC 2 met 21-23 (9-12) verloren. De Hellevoetsen bezetten ondanks de nederlaag de tweede plaats in ZW-ZH 2 klasse.

‘’De meiden hebben gevochten als leeuwinnen’’, overheerste de trots van coach Frank van Leeuwen over zijn team boven de teleurstelling van het verlies tegen de koploper. Helius moest het stellen zonder Demi de Boer (vijf maanden stage in Denemarken) en Mila Went (weekendjeweg.nl). De A-speelsters vulden het verlies van de twee dragende speelsters goed in. ‘’We begonnen wat nerveus, maar nadat de 0-1 achterstand met de 1-1 was weggewerkt volgde het vertrouwen.’’ Beide ploegen maakten er in een gelijk opgaande eerste helft een waar spektakel van. ‘’We kwamen bij een achterstand telkens terug waardoor wij dachten dat er toch wat te halen was tegen het team dat nog altijd ongeslagen is. Ik heb tijdens de rust nog gehamerd op de dekking. Dat pakte aardig uit, want we kwamen terug tot twee punten en drie minuten voor tijd kwamen we gelijk op 20-20 en Elena Rietdijk scoorde ook nog de 21-21. Toen wij weer achter kwamen speelden we alles of niets, maar dat pakte helaas verkeerd uit. De ploeg heeft er een waar spektakel van gemaakt, voor een enthousiast publiek’’, aldus Frank van Leeuwen.

Helius: Melissa Groenendijk; Elena Rietdijk (3 keer), Lotte Nap (1 keer), Finette Harinck (3 keer), Quinty Roskam (4 keer), Danielle Bekker, Eva van Leeuwen (5 keer), Niki Spoor (1 keer), Nienke Koppelaar (4 keer), Lizzy Leumens. 

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl

Afbeelding

Het laatste nieuws