SC Botlek stond zaterdag nog met acht man in het veld tegen Rijnmond Hoogvliet Sport en verloor met 0-2.
SC Botlek stond zaterdag nog met acht man in het veld tegen Rijnmond Hoogvliet Sport en verloor met 0-2. Foto: Peter de Jong

SC Botlek met acht man in slotfase onderuit tegen RHS

Sport 246 keer gelezen

Spijkenisse – SC Botlek is de laatste weken erg ongelukkig. Zaterdag ging het ook niet goed met de formatie van Arjan Vuik en verloor men door twee treffers in de slotfase van het duel met 0-2 van Rijnmond Hoogvliet Sport.

Toen de formatie van de overzijde van de Spijkenisserbrug op voorsprong kwam, speelde SC Botlek nog maar met acht man. Zowel Mickey Loendersloot, Michiel van Mourik als Jordy de Winter kregen twee keer een gele kaart en zijn daardoor de komende week niet inzetbaar.

Scheidsrechter bepalend
Na het duel was coach Vuik niet te spreken over het optreden van de scheidsrechter. 'Het sloeg echt nergens op. Er zijn eigenlijk geen gekke dingen gebeurd. Er is niet gescholden, er was regelmatig niets aan de hand en dan geeft hij elf gele kaarten, waarvan negen aan onze kant. De jongens van Rijnmond zeiden ook tegen de scheidsrechter dat hij beter kon affluiten, want op deze manier wilde ze niet winnen. We konden in het duel aardig mee met hen. Zelfs met negen man waren we nog beter. Je moet de kansen echter wel verzilveren. Pas toen we met acht speelden wisten zij het doel te vinden. Volgende week zal het puzzelen zijn wie er gaan spelen. Ik kan er vijf niet opstellen door een schorsing', zegt Arjan Vuik die volgende week bij Rozenburg in actie moet komen met SC Botlek. De ploeg staat nu zesde.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws