Het bedrag gaat goed besteed worden.
Het bedrag gaat goed besteed worden. Foto: PvdA

Pluim van de Arbeid voor Stichting WaterlandSpijkenisse

Politiek 136 keer gelezen

Spijkenisse - De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft vrijdagmiddag 1 december een Pluim van de Arbeid uitgereikt aan de Stichting WaterlandSpijkenisse.

De stichting heeft als doel om de wijk Waterland saamhoriger, mooier en veiliger te maken onder het motto: met elkaar, voor elkaar. Volgens de PvdA verdienen deze betrokken inwoners waardering. De organisatie ontving van de PvdA een pluim ter waarde van € 250,00. Dit bedrag zal gebruikt worden voor de Kinderraad die is opgericht in Waterland. Wouter Struijk en Sjaan van de Kant van de PvdA Nissewaard onthulden de cheque.

De PvdA Nissewaard heeft de afgelopen gemeenteraadsperiode vaker een pluim, in de vorm van een financiële ondersteuning, uitgereikt aan vrijwilligersorganisaties en initiatieven die van meerwaarde zijn voor Nissewaard. De raadsleden van de PvdA stellen hiervoor een deel van hun raadsvergoeding beschikbaar. 'Als het nodig is kunnen wij middels onze Pluim van de Arbeid een vrijwilligersorganisatie helpen voort te bestaan of kunnen we nieuwe sociale initiatieven een kans geven, ook als de gemeente daar geen mogelijkheden toe ziet', aldus fractievoorzitter Wouter Struijk.

Kijk voor het laatste politieke  nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws