Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Publiek geniet van Tractor Pulling Oudenhoorn

Algemeen 626 keer gelezen


Voorne aan Zee - Op Hemelvaartsdag betraden deelnemers en toeschouwers de Nobel-arena met een verrassing: de baan lag niet op de gebruikelijke plek. Dit jaar is de baan verlegd, waardoor het terrein nog beter geschikt is voor allerlei activiteiten, met name tractor-pulling.

Ondanks de drukte verliep alles soepel dankzij de uitstekende begeleiding van verkeersregelaars. De tribunes zaten vol en het geluid van brullende motoren vulde de lucht in de Nobel-arena en in de wijde omtrek, wat bijdroeg aan een geslaagde dag met een top sfeer.

Tractor Pulling, waarbij een zware slede door een tractor over een zo groot mogelijke afstand wordt gesleept, was het hoogtepunt van de dag. Deze sport, overgewaaid uit Noord-Amerika en gegroeid tot een ware sensatie in Nederland, bracht opnieuw enthousiasme naar de polder.

Met weken van voorbereiding achter de rug, kan de organisatie weer terugblikken op een geslaagde editie. Talloze bezoekers genoten onder een stralend zonnetje van het spektakel en de gezellige sfeer! 

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie