Afbeelding
Wil van Balen

Wethouder Van Orselen op bezoek bij modelvliegclub

Algemeen 307 keer gelezen

Zwartewaal - Woensdag 17 april is de wethouder Sport, Daan van Orselen, op bezoek geweest bij de Modelvliegclub Voorne-Putten. Het bezoek stond in het teken van een nadere kennismaking.

Modelvliegclub Voorne-Putten is een gezellige club van enthousiaste modelvliegers en modelbouwers in Zwartewaal. Op het vliegveld aan het eind van het Kanaal door Voorne, tegenover de jachthaven van Heenvliet, wordt gevlogen met helikopters, multikopters (drones), zweefvliegtuigen en motorvliegtuigen. Er mag elke dag worden gevlogen vanaf 12:00 uur. Iedereen staat altijd voor elkaar klaar en helpt waar hij kan. Uiteraard is het afhankelijk van de weersomstandigheden (regen en/of wind) of er ook daadwerkelijk wordt gevlogen. De club en de leden zijn lid van de KNVvL-afdeling modelvliegsport. Als er instructeurs beschikbaar zijn, kan er vliegles worden gegeven aan nieuwe leden. Als afsluiting van deze lessen wordt er een examen afgenomen voor het KNVvL-brevet waarmee je bij de club zelfstandig mag vliegen en ook bij alle bij de KNVvL aangesloten modelvliegclubs kunt gastvliegen.

Voor mensen met interesse in deze hobby die er graag meer over willen weten: kijk eens op de website (https://www.mvc-voorneputten.nl), daar is o.a. de precieze locatie en contactinformatie over de club te vinden.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws