Ger Beikes (uiterst rechts) deelt voor het laatst certificaten uit aan leden die 15 jaar lid zijn: Henk Degelaar, Dick van de Poort en Hans de Vries.
Ger Beikes (uiterst rechts) deelt voor het laatst certificaten uit aan leden die 15 jaar lid zijn: Henk Degelaar, Dick van de Poort en Hans de Vries. Foto: PR

Het Randstedelijk Mannenkoor neemt afscheid van voorzitter Ger Beikes

Algemeen 408 keer gelezen

Spijkenisse - Na een voorzitterschap van maar liefst 14 jaar nam Het Randstedelijk Mannenkoor op de ledenvergadering afscheid van Ger Beikes. Hij zal als voorzitter worden opgevolgd door Jeroen de Jong. 

Onder het voorzitterschap van Beikes kende het mannenkoor een bloeitijd met veel mooie concerten in de mooiste zalen van Nederland. Beikes stond er om bekend om mannen enthousiast te maken voor zingen. Zijn bekendste slogan was : ‘Mannen...ga toch zingen, dat is zo goed voor je gezondheid’. 

Als dank voor zijn verdiensten werd Beikes benoemd tot erelid van het koor. Ger Beikes is dan wel voorzitter af dat maar hoopt nog jaren als bariton in het koor te blijven zingen.

 Overigens heeft Het Randstedelijk Mannenkoor op donderdagavond 4 april een Open Huis. Wil je eens een keertje meezingen om sfeer te proeven? Van harte uitgenodigd om 19.30 uur in ‘De Verbinding’, Eikenlaan 2 in Spijkenisse.. Want....zingen is gezond..

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws