Afbeelding
Foto: Foto-Ok.nl

Drukbezochte vijfde editie bewonersdag Hekelingen

Algemeen 904 keer gelezen

Hekelingen - Het herfstzonnetje liet zich gisteren nog even zien tijdens de bewonersdag in het Dorpshuis van Hekelingen. Hekelingers van jong en oud kwamen een kijkje nemen en namen deel aan allerlei activiteiten.

In de volle zaal van het Dorpshuis waanden de bezoekers van de bewonersdag zich even in het verleden. Door de meer dan honderd verschillende foto’s en films van huizen en gebouwen op grote borden, gingen veel Hekelingers met elkaar in gesprek. Groepen Hekelingers bespraken samen lachend de herinneringen. En dat is ook één van de doelen van de bewonersdag: herinneringen ophalen. Burgemeester Foort van Oosten, zelf ook Hekelinger, kwam de dag officieel openen met een toespraak. Hier ging hij in op de grote geschiedenis van het dorp. 

Stroopwafels en hamburgers
Tijdens deze vijfde editie van de bewonersdag werd er ook gefocust op nieuwe Hekelingers. Met een quiz over het dorp, maar ook activiteiten voor kinderen zoals een springkussen en spelletjes, was het voor iedere bezoeker een feestelijke middag. En er viel deze dag ook genoeg te snacken: van verse stroopwafels en popcorn tot hamburgers en kipsaté. Zo konden de bewoners zich urenlang vermaken op het terrein. Ook in de kerk was er genoeg te zien. Hier hingen allerlei foto’s en het was mogelijk om in oude doopboeken te kijken. Een geslaagde editie van de bewonersdag, luidde meerdere keren door het dorpshuis.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws