Afbeelding

Thuiszitters van school tennissen bij TC West-Voorne

Algemeen 1.110 keer gelezen

Rockanje - Het familiebedrijf van Ad, Tonny en Romy, genaamd Sunrise uit Oostvoorne, begeleidt kinderen die vanwege uiteenlopende redenen vastgelopen zijn en daarmee thuis zijn komen te zitten. Deze kinderen komen tot rust in een veilige omgeving, waarbij leuke activiteiten ondernomen worden, zoals paardrijden in de eigen stal maar ook mountainbiken, tennissen, boksen, dansen, etc .

Iedere dinsdag komt er een groep van ca 13 kinderen van Sunrise in de leeftijd van 12 tot 18 jaar tennissen en padellen bij TC West-Voorne. Langzaam worden deze kinderen weer begeleid richting school of werk. Tessa, de kleindochter van Dick van der Haven, enthousiast lid en vrijwilliger bij TC West-Voorne, zit ook deeltijds bij Sunrise. Door dit contact ontstond het idee om de tennisclub onderdeel te laten uitmaken van de wekelijkse activiteiten van Sunrise. Er wordt siroop gedronken, tosti’s gegeten en enthousiast getennist en gepadeld.

Dick; “We hebben als tennis- en padelvereniging de doelstelling om een brede rol in het maatschappelijk leven van ons dorp te spelen en we willen graag als vereniging een bijdrage leveren aan het goede werk van Sunrise.”

Zo vinden steeds meer bewoners van Rockanje hun weg naar het prachtige sportpark in de duinen, want naast tennis en padel wordt er ook jeu de boules gespeeld en heeft de lokale bridge vereniging ook haar intrek genomen in het clubgebouw.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws