De zaal was goed gevuld!
De zaal was goed gevuld!

Geweldig openingsfeest Voornes Opstapbus

Algemeen 273 keer gelezen

Westvoorne - Alhoewel ze al sinds begin van het jaar actief zijn, al ruim 400 aanmeldingen hebben gehad en vele uitjes met elkaar hebben gemaakt hebben vond de door corona uitgestelde officiële opening afgelopen woensdag plaats door wethouder Borgonjen.

Wethouder Borgonjen had mooie woorden en met overhandiging van een veiligheidsvest aan voorzitter Ebco Vriend was de bus officieel geopend.

De ruim 125 gasten kwamen uit Brielle, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje, Tinte, Vierpolders en Zwartewaal. Bijna heel Voorne aan Zee was dus vertegenwoordigd! Ze hebben met elkaar genoten van de bekende Raddraaier Leo Ritmeester, waar men grote kans had op mooie prijzen geschonken door heel veel lokale winkeliers tijdens het Rad van Fortuin.

Meezingen en swingen deden ze met de bekende zanger Ger Vos. Natuurlijk onder het genot van een drankje en een hapje. Kortom een waar feestje! Zij danken een ieder die dit prachtige openingsfeest mogelijk heeft gemaakt, donateurs, sponsoren, vrijwilligers, Ger Vos & team, Leo Ritmeester, team de Man en alle gasten!

Bent u geïnteresseerd in een uitje, het programma voor september en oktober staat op hun website waar u ook aan kunt melden. Wilt u liever persoonlijk contact, dan is de coördinator, Anneke Luijendijk telefonisch bereikbaar op maandag van 12.00 - 13.00 en dinsdag en donderdag van 18.30 - 19.30 op nummer 06 - 181 182 62.