Bij een jubileum hoort een cadeautje.
Bij een jubileum hoort een cadeautje. Foto: Foto-OK.nl

Volleybalvereniging Spivo viert dit jaar 60-jarig bestaan

Algemeen 183 keer gelezen

Spijkenisse - Volleybalvereniging Spivo bestaat dit jaar 60 jaar en wethouder Hamerslag stond daar zaterdagmiddag namens het college even bij stil. 

Hij overhandigde Milko Mijer, de voorzitter van Spivo, een cheque van € 250,00. ‘Het jubileumfeest vieren we eind van het jaar’, zegt Mijer. De kans bestaat dat er ook volgend jaar nog wat feestelijkheden plaatsvinden. Vanwege de coronamaatregelen was het niet mogelijk om eerder iets te organiseren.

De vereniging is opgericht door Jan Schuddeboom en Siem Mey. Siem was leraar op de Julianaschool en hield overblijvende leerlingen bezig met volleybal. Zo ontstond het idee om een vereniging op te richten. In eerste instantie werd er gespeeld in de gymzaal van de school aan de Sportlaan. Inmiddels speelt de vereniging al jaren in Den Oert.

Spivo is de grootste volleybalvereniging op het eiland, maar ook zij heeft net als meer zaalsportverenigingen te maken met de gevolgen van corona. Lange tijd konden ze niet binnen trainen. Een paar keer is er buiten op een veld getraind, maar dat was niet de oplossing. Spivo is dan ook blij weer gebruik te kunnen en mogen maken van Den Oert. Zowel bij de dames, die in de 2e divisie spelen, als bij de heren in de 1e klasse zijn nieuwe leden welkom. Informatie over het lidmaatschap is te vinden op www.spivo.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws