Afbeelding
Foto: PR

Buitenpolikliniek Van Weel-Bethesda ‘t Dok Medisch Centrum geopend

Algemeen 857 keer gelezen

Hellevoetsluis - Vanochtend is de nieuwe buitenpolikliniek van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis officieel geopend. In het nieuw gebouwde medisch centrum aan de Herman Heijermansstraat overhandigde bestuurder van het ziekenhuis Koos Moerland een bos bloemen aan mevrouw Buijs, de eerste patiënt van de nieuwe buitenpolikliniek.

Verhuizing
De meeste poliklinieken die in Het Nieuwe Weergors spreekuur hielden doen dat nu in ’t Dok Medisch Centrum. Het gaat hierbij om Cardiologie, Chirurgie, Dermatologie, Gynaecologie, Interne geneeskunde, Kindergeneeskunde, Longgeneeskunde, Neurologie, Orthopedie en Radiologie. Deze laatste is vanaf 27 september in ’t Dok gevestigd.  Ook voor bloedprikken kunt u vanaf vandaag aan de Herman Heijermanstraat terecht.

Niet alle poliklinieken vanuit Het Nieuwe Weergors zijn verhuisd naar de nieuwe locatie:  Kaakchirurgie, Flebologie, Oogheelkunde en KNO blijven aan de Vliet 4 hun spreekuren houden.

’t Dok Medisch Centrum
De poliklinieken van het ziekenhuis zijn te vinden in het multifunctionele gebouw genaamd ’t Dok Medisch Centrum. In het gebouw zijn verschillende zorgverleners gevestigd, zoals Apotheek Hellevoetsluis, Huisartsenpraktijk Hellevoetsluis-West, Verloskundigenpraktijk Hellevoetsluis, Huisartsenpraktijk Nieuwenhoorn en Weeda van den Berg fysiopraktijken. Door deze unieke samenwerking tussen eerste- en tweedelijns zorg is er laagdrempelig contact tussen de verschillende zorgverleners. Inwoners van Hellevoetsluis hoeven hierdoor niet ver te reizen als zij voor een bezoek aan een medisch specialist doorgestuurd worden.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws