Glenn Stoffers, Ricardo Nijsen, Jesper Lakerveld en Patrick Scheerhoorn (v.l.n.r.) vieren de 3-2 van Vierpolders. * Foto Wil van Balen.
Glenn Stoffers, Ricardo Nijsen, Jesper Lakerveld en Patrick Scheerhoorn (v.l.n.r.) vieren de 3-2 van Vierpolders. * Foto Wil van Balen. Foto: Wil van Balen

Vierpolders houdt het lang spannend, herstel van Brielle

Actueel 280 keer gelezen

Vierpolders/Zwijndrecht - Vierpolders hield het in de thuiswedstrijd tegen Spartaan '20 lang spannend, maar won met 4-2. Brielle herstelde zich bij VVGZ met een 1-3 zege van de 3-6 nederlaag tegen SHO.

Vierpolders hikte door een zwak begin na een kwartier al tegen een 0-2 achterstand aan.

Beslist
Bij die stand zou de competitie in 4G al beslist zijn, want koploper OVV stond op voorsprong bij BZCZuiderpark en zou dan onbereikbaar worden voor de concurrentie en kampioen zijn. Vierpolders slaagde er echter bijtijds in om de wedstrijd te kantelen. Met twee treffers bracht Patrick Scheerhoorn zijn ploeg weer naast de Rotterdammers.
Ontlading
Een gelijkspel was niet genoeg om het kampioensfeest van OVV uit te stellen, dus bleef Vierpolders jagen op de winnende treffer jagen. De goal van Ricardo Nijsen zorgde voor bevrijding en ontlading, die alleen maar groter werden na de 4-2 van Douwe Zijlstra.

Blessure
Brielle zag in de uitwedstrijd bij VVGZ spits Jeffrey Duijnstee na het maken van de 0-1 met een hamstringblessure van het veld stappen. Stevie Soares scoorde vanaf de stip na rust de 0-2. Eveneens vanaf de stip kwam VVGZ terug: 1-2. Carlos Ramos kreeg na het toekennen van de penalty rood. Invaller Julian de Geus scoorde daarna echter toch nog de 1-3 voor de Geuzenploeg.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws