Afbeelding
Foto: Dave Gaal

Hellevoetsluis kent off-day tegen hekkensluiter WHS

Sport 369 keer gelezen

Sint Annaland- WHS kwam dit seizoen tot slechts acht punten, maar de hekkensluiter in de Tweede klasse E stuurde Hellevoetsluis met een 2-1 (2-0) nederlaag terug naar de Vestingstad.

‘’Het was een ongelooflijke wanprestatie’’, toonde trainer Mark van Os zich allerminst blij met de nederlaag. ‘’Hoe wij de goals door enorme blunders in de eerste helft hebben weggegeven. Twee schoten, waarvan een strafschop op slag van rust, gingen er ook nog in. Maar ook de individuele zelfzuchtigheid voor de goal en de verkeerde keuzes die we maakten. We hebben elkaar zelf uit de wedstrijd gecoacht, zijn de afspraken niet nagekomen. We konden hier met dikke cijfers winnen, maar keerden terug met een 2-1 nederlaag. Ik heb hier echt geen woorden voor. We hebben er in de voorgaande wedstrijden zo hard voor gewerkt om zover te komen, maar elke keer als we iets kunnen winnen geven we het op een heel knullige wijze weg. We hadden onszelf tegen WHS zo goed kunnen helpen. Dat betekent dat wij gewoon niet periodekampioenwaardig zijn.’’

Hellevoetsluis ging in de tweede helft voortvarend van start om de zaken recht te trekken, maar Bethslot Woldeamanuel, Casper Bredius en Jeffrey Burger sprongen onzorgvuldig met de kansen om. In minuut 55 schoot Casper Bredius (foto) de 2-1 tegen het garen. Na een uur spelen kwam WHS door een rode kaart met tien man te staan. ‘’We hebben tegen tien man zoveel kansen bij elkaar gespeeld, maar door zelfzuchtigheid zoals door een mensenmassa heen willen schieten en verkeerde keuzes kwamen we niet verder dan die ene goal. We hebben niet van WHS verloren, maar puur van onszelf. Het lag overigens niet aan de instelling, ze willen allemaal wel, maart het ontbrak aan slimmigheid.’’ Om de promotiecompetitie nog te halen is Hellevoetsluis met een overwinning of een gelijkspel tegen SVOD ’22 nu afhankelijk van MZC ’11 dat moet winnen van Yerseke en Arnemuiden dat minimaal moet gelijkspelen tegen DBGC. Hellevoetsluis speelt zaterdag op het sportpark Historyland aan de Brielsestraatweg om 14.30  uur de laatste competitiewedstrijd tegen SOVD ’22.

Hellevoetsluis: Dyron Bijl; Nathy el Kazadi, Tijs van den Heuvel, Vincent Mast, Thomas Melching (69. Onur Furuncu); Brendon Jansen (83. Joshua Huisman), Gavin van Dort (6. Brian Poelman); Bethslot Woldeamanuel; Jeffrey Burger, Casper Bredius, Nick Koopal.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie