Afbeelding
Foto: Ger den Reijer

Hellevoetsluis na acht wedstrijden eindelijk overwinning

Sport 443 keer gelezen

Hellevoetsluis- Hellevoetsluis heeft na zeven achtereenvolgende gelijkspellen en een nederlaag tegen DBGC eindelijk weer eens een overwinning geboekt.  De Hellevoeters gaan in de Tweede klasse E nu op jacht naar de derde plaats.

‘’We hebben met veel machtsvertoon een heel goede en dominante wedstrijd gespeeld, veel kansen gecreëerd, maar te weinig gescoord’’, schetste trainer Mark van Os zijn enige kritische puntje op de afwerking. ‘’We hebben de totale controle op de wedstrijd gehad. Het enige wapenfeit van DBGC was een dertigmeterschot in de handen van Dyron Bijl. Dyron hoefde verder nauwelijks meer in actie te komen.’’ Jeffrey Burger opende op een aangever van Nick Koopal in de achtste minuut de score: 1-0. Daarna schoot Casper Bredius op de paal en kopte de aanvaller van Hellevoetsluis met een gapend gat voor zich over het doel. ‘’We hebben daarna ook nog een drie tegen één situatie slecht uitgespeeld. We zijn ook in de tweede helft blijven aanvallen. Na de 2-0 van Tijs van den Heuvel weet je normaal gesproken dat de drie punten binnen zijn, maar gelet op alle gelijke spelen en de nederlaag zou de twijfel weer kunnen toeslaan. We zijn blijven aanvallen om de negatieve twijfels weg te nemen, hebben DBGC geen schijn van kans gegeven. En dat heeft goed uitgepakt.’’ Jeffrey Burger schoot uit een pass van Tim van der Lijn de 3-0 op het scorebord. Burger kopte daarna nog op de paal en de aanvaller en Bethslot Woldeamanuel lieten nog kansen liggen om de score op te voeren. ‘’Nu we definitief veilig zijn belooft dit nog wat voor het slot van de competitie. Kijken of we de derde plaats nog kunnen aanvallen. Bovendien hebben we voor de 3-5 nederlaag zaterdag in de uitbeurt tegen Terneuzense Boys nog wat goed te maken.’’

Hellevoetsluis: Dyron Bijl; Nathy el Kazadi, Tijs van den Heuvel, Vincent Mast, Joshua Huisman (60. Tim van der Lijn); Brendon Jansen (76. Brian Poelman), Gavin van Dort (84. Onur Furuncu); Bethslot Woldeamanuel; Jeffrey Burger, Casper Bredius (83. 60. Joey Salij), Nick Koopal.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie