De selectie van SCO’63 zal in het seizoen 2024 – 2025 onder leiding staan van Guy Duijm.
De selectie van SCO’63 zal in het seizoen 2024 – 2025 onder leiding staan van Guy Duijm. Foto: PR

Guy Duijm nieuwe trainer van selectie SCO’63

Sport 368 keer gelezen

Spijkenisse - Het bestuur van SCO’63 is zeer verheugd te mogen aankondigen dat Guy Duijm vanaf seizoen 2024-2025 de nieuwe hoofdtrainer is van haar vereniging

Guy gaat samenwerken met de huidige technische staf. De technische staf wordt verder uitgebreid met Roy van der Meijden die samen met Aren Rahill Guy gaat ondersteunen

Guy, inwoner van Spijkenisse, is in het bezit van UEFA B en was dit seizoen assistent trainer bij HBSS, neemt het komende seizoen het stokje over van Cor Waalboer.

Guy Duijm is hoofdtrainer geweest bij Hekelingen en heeft diverse functies vervult bij de jeugd afdeling van Hekelingen.

Als actief voetballer heeft Guy o.a. gespeeld bij Jong Excelsior; Spijkenisse 1 en Heerjansdam 1.

Roy van de Meijden, is in het bezit van UEFA C, heeft diverse jeugdelftallen van Hekelingen begeleid en gaat bij SCO’63 nu de eerste stap maken als assistent bij de senioren.

SCO’63 heeft als club dan ook alle vertrouwen in een succesvolle samenwerking met Guy als hoofdtrainer. Hij is volgens ons voor de vereniging de juiste man voor het door ontwikkelen van de selectie van SCO’63 met het oog op het bouwen aan een stabiele selectie voor de toekomst. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws