Afbeelding
Foto: Helius

Handbalsters Helius herpakken zich tegen Vires

Sport 380 keer gelezen

Hellevoetsluis- De handbalsters van Helius hebben in sporthal de Fazant met 18-14 (12-8) gewonnen van Vires et Celeritas. De Hellevoetsen blijven zesde in de ZW-ZH klasse 2.

‘’Het was een pittig fysiek potje handbal. Op zich hebben we goed gespeeld. We begonnen de eerste helft goed. Binnen tien minuten hadden we met een 6-1 voorsprong al een flink gat geslagen. Dat hebben we ook de hele wedstrijd wel vastgehouden. Vires kwam doordat wij de dekking een beetje lieten vallen weer wat terug, maar we bleven met breaks mee scoren. De tweede helft werd het van beide kanten wat fysieker. Zij kwamen weer wat terug, maar als wij er aanvallend probeerden door te komen werden wij door fysieke krachten opgevangen. Als de scheidsrechter het van beide kanten toelaat is dat prima. De marge bleef op vier punten hangen, maar het kan zo maar kantelen, dus dan blijft het altijd spannend. We moesten in de dekking attent blijven en dat lukte ook goed. De meiden hebben hard gewerkt.’’ Helius moest ook enkele pijntjes verwerken, want Niki Spoor met een wond onder haar oog en Elana Rietdijk met een dikke neus moesten geblesseerd het veld verlaten. De niet geheel fitte Eva van Leeuwen keepte een goede wedstrijd.

Helius: Eva van Leeuwen (55. Fenna de Jager); Lotte Nap (1 keer), Finette Harrinck (2 keer), Demi de Boer (6 keer), Julia van der Plas (2 keer), Quinty Roskam (5 keer), Niki Spoor, Elana Rietdijk, Eline Verweij (2 keer).

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws