Afbeelding
Foto: Nathan Doodkorte

’t Capproen incasseert forse nederlaag tegen Korbatjo

Sport 371 keer gelezen

Oud-Beijerland-’t Capproen heeft in sporthal De Boogerd in Oud-Beijerland een forse 24-12 (14-4) nederlaag geleden tegen titelkandidaat Korbatjo. De korfbalequipe uit Hellevoetsluis blijft in de Derde klasse K hangen op de vierde plaats.

‘’Het was zwaar teleurstellend, liet Nathan Doodkorte, die de zieke coach John Groenemeijer op de bank verving, weten. ‘’Het manco was dat we net als tegen DSO niet konden mee scoren. Daarin hebben we het laten liggen. In de tweede helft scoorden we wel mee met hen, waren we nagenoeg evenwichtig aan elkaar. Korbatjo begon veel gretiger aan de wedstrijd, speelde ook heel fysiek. We wisten van tevoren dat het een heel lastige pot zou worden, maar wisten ook dat een stuntje tegen hen niet onmogelijk zou zijn. Maar toch, zij waren veel gretiger en na ruim tien minuten was het al 6-1. Dat gat loop je niet snel meer dicht. Het verdedigende werk om de aanval van Korbatjo te ontregelen pakte niet goed uit en wij lieten de scoringskansen liggen. Dan loop je achter de feiten aan, zo simpel is het. Het was wel weer even balen. We hebben in de tweede helft met de koppies omhoog een leuke wedstrijd neer kunnen zetten.’’ ’t Capproen moest het stellen zonder Nik Stolk en Brittany de Kruif.

‘t Capproen: Sanne Hoogendoorn (40. Color van der Perk 1 keer), Dianne Kuiper (3 keer), Freek Sjouw, Richard van Marion (4 keer); Roan Jongejan (1 keer), Mark Wietzes (45. Rick van der Kellen, 1 keer), Iris Letterie (2 keer), Yentl van der Perk (foto).

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws