Afbeelding
Foto: Bert Spits

Nieuwenhoorn zet opmars tegen Heerjansdam door

Sport 217 keer gelezen

Heerjansdam- Nieuwenhoorn heeft de laatste wedstrijd voor het ingaan van de winterstop met 0-2 (0-1) gewonnen tegen staartgenoot Heerjansdam. De zwart-witten hebben de opmars met een dertiende plaats in de Vierde divisie B doorgezet.

‘’De ploeg met de minste fouten heeft de wedstrijd gewonnen’’, stelde assistent-trainer Maurice Schaap. ‘’We hebben na Capelle nu twee keer de ‘nul’ gehouden en dat is ook wel eens lekker. Het veld was loodzwaar en daarbij heeft het de hele wedstrijd doorgeregend. We hebben er vooraf op gehamerd het spel degelijk te houden.’’ Heerjansdam hielp Nieuwenhoorn in het zadel door een vrije trap in de voeten te schuiven van Joey Kleijn (foto), die de bal vervolgens net over de middenlijn met een boog over en achter de ver voor zijn doel staande keeper in het doel deponeerde: 0-1. ‘’Dat was een ongelooflijk mooie goal. We hebben de boel daarna gesloten gehouden en Mike (van de Wijngaart, DR) heeft daarnaast prima staan keepen. We hebben in de tweede helft met later nog verse krachten de boel dichtgehouden en op de counter gespeeld. Dat lukte in de extra tijd met een doelpunt van Gregory Paula (foto). We hebben puur op resultaat gespeeld en dat is goed gelukt.’’ Nieuwenhoorn gaat van 12 tot en met 15 januari met een fitte selectie op trainingskamp naar Valencia. Nieuwenhoorn hervat de competitie op zaterdag 20 januari in Rotterdam met de return tegen VOC.

Nieuwenhoorn: Mike van de Wijngaart; Merijn Wolters, Mike van de Ruit, Emilio Samsey (70. Jaden Airewale), Frank Molendijk, Oualed Tarifit; Eugenio Leerdam, Danique Wolters; Dimitri Gomes Almeida (85. Gregory Paula); Lukas Hamann, Joey Kleijn (85. Fabian Boekholt).

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws