Afbeelding
Foto: Wilko Smit

HC Voorne krijgt in laatste minuut kous op de kop

Sport 576 keer gelezen

Hellevoetsluis- De hockeysters van HC Voorne hebben evenals vorige week tegen Catwijck met 2-3 (1-0, 1-1, 1-0, 0-1) een nipte nederlaag geleden tegen Tempo. De club uit Bergen op Zoom sloeg in de laatste minuut keihard toe.

‘’We begonnen met fullpress heel goed aan de wedstrijd, stonden door een doelpunt van Seffie Bakker (foto) al na vier minuten met 1-0 voor, maar deze werd ten onrechte afgekeurd’’, baalde coach Henry Penders. ‘’We waren er best ziek van. Niemand heeft het gezien of maakte bezwaar, maar één van de scheidsrechters zag ‘shoot’ en keurde de goal af.’’ HC Voorne liep in de eerste helft een 0-2 achterstand op, waarna Seffie Bakker met een prima backhandshot de aansluitingstreffer scoorde: 1-2. Daisy Boers maakte in het derde kwart gelijk: 2-2. HC Voorne wilde nu meer, ging op voor de overwinning, maar in de allerlaatste minuut voor tijd scoorde de ingevallen spits van Tempo na een fout bij het uitverdedigen op het middenveld de 2-3. HC Voorne kreeg over de hele wedstrijd vier strafcorners, die echter allen onbenut bleven. HC Voorne speelt zondag in Spijkenisse de derby tegen HV Spijkenisse.

HC Voorne: Daphne Vroegh; Myke Grijzenhout, Amber Moerland, Jada Dreischor, Linsay Ann Släter; Sanne Moerland, Daisy Boers, Femke Smit; Julia de Groot, Seffie Bakker, Chayenne van Rossen. Senna Ras, Floor de Vos en Cato Coumou en kwamen ook in actie.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Het laatste nieuws