Afbeelding
Foto: Sven Tilleman

Slordig Spijkenisse poulewinnaar na gelijkspel tegen Verburch

Sport 621 keer gelezen

Spijkenisse - Spijkenisse gaat als poulewinnaar naar de volgende ronde van de beker. Na de zege op TAC’90 (5-0) en de nederlaag bij SVC’08 (2-1) was een 2-2 gelijkspel tegen Verburch genoeg om de volgende ronde te bereiken.

Al vroeg in de wedstrijd was Spijkenisse dichtbij de openingstreffer. Enver Bezemer stuurde Tiemo de Man diep, maar zijn schot werd knap gepareerd door Tony Zuyderwijk. Vlak voor de drinkpauze was het Vince van der Knaap die het eerste wapenfeit van de gasten liet noteren.

Tien minuten voor rust kwam Verburch op voosprong. Tegen de verhouding in maakte Riley Hees de openingstreffer.

In de rust wisselde trainer Peter Wubben liefst vier keer. Dat resulteerde vooralsnog niet in het gewenste resultaat. Spijkenisse speelde erg slordig en grossierde in balverlies. Twintig minuten voor tijd strafte Max Spilker dat balverlies af en maakte de 0-2.

Een kwartier voor leefde Spijkenisse flink op. De net ingevallen Mauro Daviraz kon in twee instanties raak schieten en vlak voor tijd ramde Mark Schenk bij zijn rentree zijn ploeg weer op gelijke hoogte.

Door het 0-4 verlies van SVC’08, thuis tegen TAC’90, eindigt Spijkenisse als poulewinnaar, voor runner-up TAC’90.

Spijkenisse - Verburch 2-2 (0-1)
35. Riley Hees 0-1, 69. Max Spilker 0-2, 74. Mauro Daviraz 1-2, 86. Mark Schenk 2-2.

Spijkenisse: Ragip Ozrak, Jaydon Gomes Alves, Morris de Hoog, Dimitri Poortvliet (45. Ilias El Fargougui), Glenn Rijsdijk, Tiemo de Man (45. Mark Schenk), Xander Buitenhek, Julièn Gret (45. Dylan de Melo da Silva Goncalves), Daan Bourgonje (45. Manasse Labid), Enver Bezemer, Jeffrey Duijnstee.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws