Afbeelding
Foto: Ruud Vermeer Fotografie

Opnieuw verlies voor OACN

Sport 292 keer gelezen

Spijkenisse - OACN nam het afgelopen week op tegen koploper Scagha’66. De uitwedstrijd werd destijds redelijk kansloos verloren.

Al vanaf het begin van de wedstrijd wist OACN veel energie in de wedstrijd te leggen dit resulteerde dan ook in een aantal goede kansen voor de thuisploeg, ook Scagha wist wat kansen te creëren en uit een van deze kansen werd de 0-1 gemaakt. Al snel kwam OACN terug in de wedstrijd want vanuit een vlijmscherpe counter werd het 1-1. 5 minuten voor de rust kwam Scagha op een 1-2 voorsprong een scherp aangesneden voorzet werd met enig geluk binnen gelopen.

Na de rust bleef OACN veel kracht en energie in de wedstrijd leggen en dit resulteerde dan ook al snel in een gelijkmaker van Daniël Noordzee die de bal bij de 2e paal kon binnen tikken. Helaas bleef het hier niet lang bij want vanuit een snelle tegenaanval van Scagha kon een minuut later de 2-3 worden binnen geschoten. Deze stand bleef een lange tijd staan en beide ploegen wisten de kansen die het kreeg niet te benutten. Echter was het Scagha die 3 minuten voor tijd nog 2 maal het net wist te vinden en zo de wedstrijd in het slot gooide 2-5. OACN wist het goede spel nog wel te belonen met een treffer want net voor tijd was het wederom Daniël Noordzee met een treffer 3-5.

Kijk voor het laatste lokale sportnieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws