Afbeelding
Foto: PR

Ruime zege voor Spivo

Sport 327 keer gelezen

Capelle aan den Ijssel - Na de onderprestatie van vorige week wist Spivo nu met prima cijfers van de laagst geplaatste ploeg uit de competitie, VCN DS4, te winnen.

De vierde damesploeg uit Capelle liet bij de warming-up zien over voldoende individuele kwaliteiten te beschikken. Het liep gedurende de eerste set gelijk op, totdat Spivo halverwege een lange serie wist te maken waarin een ruime voorsprong werd gepakt, die niet meer werd weggeven (18-25).

Een soortgelijk scenario speelde zich in de tweede set af. Ondanks de setwinst draaide de Spivo-machine nog niet op volle toeren. Na de 10-10 tussenstand in de set werd er weer een gat geslagen en de setwinst was binnen (21-25).

Er leek in de derde set geen vuiltje aan de lucht door vooral aanvallend goed spel. In de eindfase, echter, maakte Spivo het gevoelsmatig nog spannend door een collectief foutenfestijn. Er werd net op tijd ingegrepen met een time-out en in het eerstvolgende punt werden de set- en eindwinst bezegeld (20-25).

Alle speelsters aan Spivo-zijde kwamen aan hun speeltijd toe deze wedstrijd. VCN leek moegestreden en maakte vele fouten. De 0-10 voorsprong die Spivo in de vierde en laatste set binnen no-time op het bord had gezet bleek voldoende te zijn en ook deze set ging naar Spivo (20-25). Spivo mag vijf punten optellen bij het totaal en handhaaft zich op de vierde plaats op de ranglijst.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie