Vlnr: Ton van Veen (CFO Jumbo), Edward Koornneef (Algemeen Directeur Koornneef Retailgroep) en Frits van Eerd (CEO Jumbo).
Vlnr: Ton van Veen (CFO Jumbo), Edward Koornneef (Algemeen Directeur Koornneef Retailgroep) en Frits van Eerd (CEO Jumbo).

Jumbo Koornneef breidt
uit naar de regio

Naaldwiijk - Supermarktondernemer Edward Koornneef neemt begin juli een Jumbo in Scheveningen over en in het najaar de vestiging in The Mall of the Netherlands in Leidschendam. Daarnaast opent Koornneef volgend jaar een Jumbo Foodmarkt in Naaldwijk.

Het personeel dat werkzaam is in beide winkels, komt in dienst van Jumbo Koornneef. Edward Koornneef is blij met de uitbreiding naar de regio Haaglanden. "Deze zomer nemen we eerst de winkel aan de Van Bergenstraat in Scheveningen over, die later wordt verbouwd tot een foodmarkt. De winkel gaat dan verder onder de naam Jumbo Foodmarkt Koornneef Aan de Haven.” In het najaar volgt de overname van de winkel in Leidschendam.

Naaldwijk
Naast de overnames van de winkels in Scheveningen en Leidschendam, realiseert Koornneef een nieuwe Jumbo Foodmarkt in hartje Naaldwijk. "In deze Foodmarkt staat, net als in Scheveningen en Leidschendam, foodbeleving centraal. Ook hier zullen bakkers, slagers, kaasspecialisten en koks iedere dag klaarstaan om vanuit de verschillende wereldkeukens verse maaltijden te bereiden." Jumbo Foodmarkt Koornneef Westland opent op 4 oktober 2022 haar deuren. De huidige winkel aan de Emmastraat sluit dan haar deuren.