Sportakkoord Westland

Westland - Voor Westland is er voor 2021 60.000 euro te besteden aan projecten van het Sportakkoord. Het is een akkoord door en voor de gemeenschap: iedereen mag meedoen met ideeën en initiatieven voor een actiever en gezonder Westland, zodat iedereen kan meedoen met sporten en bewegen. Nu en in de toekomst. Als sporter, vrijwilliger of langs de lijn. Met of zonder beperkingen. Jong en oud. Mensen die een bijdrage willen leveren aan de gestelde ambities in het Westland Sportakkoord kunnen vanaf nu aanvragen indienen voor een bijdrage in de kosten. Dit kan via de site van Vitis Welzijn.

Redactieleden gezocht

's-Gravenzande - De Kreek zoekt enthousiaste redactieleden voor de nieuwe interne televisiezender. Het eigen kanaal is op alle tv's in de huiskamers van het verpleeghuis en op de kamer van de bewoners te ontvangen. Tijdsinvestering: minimaal twee keer per maand twee uur. In De Kreek wonen/verblijven mensen die (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen en zorg en begeleiding nodig hebben vanwege lichamelijke klachten en/of diverse vormen van dementie. Aanmelden kan via www.westlandvoorelkaar.nl/hulpvragen/218217, vragen via tel. (0174) 630358.

Goud- en zilverinkoop

Poeldijk - Chris van Waes, juwelier/antiquair uit Poeldijk is gespecialiseerd in oude sieraden. Logischerwijs koopt hij graag oude sieraden van particulieren. Op zondag 25 april komt hij hiervoor naar het WestCord Hotel, Olof Palmestraat 2 in Delft. Wie zijn oude sieraden of ander goud en zilver wil verkopen kan van 11.00 uur tot 17.00 uur terecht. Voor meer informatie: tel. (0174) 44 46 35 of info@chrisvanwaes.nl. Bekijk ook de website:
www.chrisvanwaes.nl

Beach Hop

's-Gravenzande - Elements, PLSTK, Pele Surf Shack & de Pit presenteren op Koningsdag samen een Beach Hop. Tussen 12.00 en 17.00 uur kun je ieder half uur starten voor een wandeling (circa 5 km). Ontvangst met koffie/ thee, waarna je de speur/stempelkaart uitgereikt krijgt en een kekke oranjegadget. Onderweg hop je langs vier paviljoens voor een take away hapje. De bar is daarnaast open voor een bijpassend drankje. Prijs: 24,95 euro. Voor meer informatie:
www.kingsdaybeachhop.nl