De lessen van Petra Hoek worden zoveel mogelijk buiten gegeven.
De lessen van Petra Hoek worden zoveel mogelijk buiten gegeven.

29 april Internationale
Dag van de Dans

Donderdag 29 april j.l. was het de Internationale Dag van de Dans . Overal in Nederland werd er ’s middags om precies 17.15 uur gedanst , zo ook door de leerlingen van de dansschool van Petra Hoek bij ’t Centrum in Ooltgensplaat.

Het was door Corona niet mogelijk om er echt een evenement van te maken, daarom was er voor gekozen ‘s middags een workshop te doen waarin een choreografie ingestudeerd werd op het nummer “Ik wil dansen “ van Froukje.

En die choreografie werd om 17.15 uur uitgevoerd. Ook in Middelharnis hebben alle cursisten, jong en oud, vol enthousiasme gedanst.

Deze actie was bedoeld om te laten zien hoe leuk het is om samen actief bezig te zijn met dans en daarbij ook nog goed voor de gezondheid.

Buitenlessen
“Al sinds eind februari geef ik, op een enkele online les na, mijn danslessen zoveel mogelijk lessen buiten, met dank aan de verschillende locaties in Ooltgensplaat en Middelharnis die dit mogelijk gemaakt hebben door hun buitenruimte beschikbaar te stellen, omdat samen dansen echt veel leuker is.“

Informatie
Info over de danslessen vind je op www.petrahoek.nl .