Aiways Distributie Nederland maakt in Nederland geen gebruik van een dealernetwerk maar van online verkoop.
Aiways Distributie Nederland maakt in Nederland geen gebruik van een dealernetwerk maar van online verkoop. Foto: Wil van Balen

Auto Romar haalt elektrische Aiways U5 SUV in huis

Kudelstaart - Aiways Distributie Nederland, lokaal distributiepartner van de Chinese mobiliteitsstart-up Aiways, maakte onlangs bekend dat Profile, de onafhankelijke garageformule met ruim 150 franchisevestigingen in Nederland, hun beoogde aftersales- en proefritpartner is.

Klanten die een volledig elektrische Aiways U5 SUV hebben aangeschaft, kunnen voor garantie, onderhoud en proefritten bij een geselecteerd aantal vestigingen van Profile terecht, waaronder Auto Romar in Hellevoetsluis. Aiways Distributie Nederland wil geïnteresseerden de kans bieden om in de buurt een proefrit te maken met een Aiways U5 SUV. Profile is hier een geschikte partner voor. "De keuze voor Profile als partner voor Aiways Distributie Nederland was een logische keuze voor ons, omdat Profile bekend staat om zijn deskundige en betrouwbare autoservice met landelijke dekking. De Aiways U5 heeft weinig onderhoud nodig, maar het is fijn om te weten dat we daar op diverse plaatsen in het land servicemonteurs voor hebben klaarstaan, zoals bij Profile-vestiging Auto Romar in Hellevoetsluis. Ook biedt Auto Romar ons de mogelijkheid om potentiële kopers een proefrit dichtbij huis aan te bieden”, aldus Henk Kassens, Commercieel Directeur van Aiways Distributie Nederland. Hij was afgelopen zaterdag met meerdere Aiways U5 SUV's op bezoek bij Auto Romar en wil Marc Schlink van harte bedanken voor zijn gastvrijheid.