Onze artikelen verschijnen ook op onze nieuwssite groothellevoet.nl In deze rubriek tonen we een aantal van de online reacties. Publicatie van een reactie houdt niet in dat de redactie van Groot Hellevoet het hiermee eens of oneens is.

Vos gespot in Hellevoetsluis. Bij de groene brug werd een vos gesignaleerd en op de foto gezet. @1 April is al geweest hoor, leuk gefotoshopt @ Moet zo lachen dat al die mensen denken dat het photoshop is. Dit is gewoon echt een vos hoor. Zitten er wel meer, alleen zie je ze niet zo vaak en al helemaal niet binnen de bebouwde kom. Helaas heeft een andere, of dezelfde vos, een poosje geleden op de Hoonaartstraat al wat kippen en kalkoenen van de kinderboerderij te pakken gehad. Daarom hebben er toen ook een poosje geen kippen gestaan. En nu dus hier, en ook hier staan kippen en geiten van de boerderij, dus hopen maar dat ie er niet bij kan komen @ Mijn man komt hem rond half 5 vaak tegen als hij op zijn fiets naar zijn werk gaat, en soms loopt hij ook een stukje mee. @ Hij dacht het kippenbruggetje, maar waar zijn de kippen.

Hotel voor arbeidsmigranten op Kickersbloem 3. Op het bedrijventerrein Kickersbloem 3 komt een hotel voor huisvesting voor arbeidsmigranten en spoedhuisvesting, tijdelijke woonruimte voor zo'n 700 mensen. @ Een goed onderbouwd artikel in Groot Hellevoet. Goede en menswaardige opvang van migranten, KB3 wordt gevuld met grotere bedrijven en blijft zeker niet leeg, er komen meer woningen vrij voor woningzoekenden, wethouder Spoon doet er alles aan om veel meer woningen in Hellevoetsluis te bouwen, maar de Provincie verleent daaraan nog onvoldoende medewerking@ Nou mensen, neem maar vast stevige nieuwe sloten op je deuren en zet je spulletjes waar je hard voor gewerkt hebt maar veilig binnen. De ellende gaat beginnen @ Betaalbare woningen voor hellevoeters zou een beter plan zijn @ Nou zeker weten. Wachttijden van ongeveer 5 jaar, te gek voor woorden toch @ Fijne reacties weer allemaal. Als je leest zie je ook wat het achterliggende doel is. Arbeidsmigranten die hier een paar maanden zijn komen op KB3 zodat ze niet met 10 man in een eengezinswoning of vakantiepark hoeven. De eengezinswoningen kunnen dan worden verkocht aan alle kinderen die nu blijkbaar geen huis kunnen vinden (althans dat is waar FB mee vol staat). Een win-win zou ik zeggen.