Stichting PUSH en Albeda startcollege Hellevoetsluis starten samenwerking

Hellevoetsluis - Vanaf 1 januari heeft Stichting PUSH het jongerenwerk in Hellevoetsluis overgenomen van Stichting Dock.

Het Albeda startcollege Hellevoetsluis is benaderd door Team Jeugd Hellevoetsluis van Stichting PUSH om een nauwe samenwerking aan te gaan. Na een eerste online kennismaking waren de collega's van het Albeda startcollege Hellevoetsluis heel erg enthousiast. De missie en visie van Team Jeugd Hellevoetsluis bleek veel overeenkomsten met het Albeda Startcollege en Stichting PUSH te hebben.
Op 15 april zijn alle betrokkenen live samengekomen op de Scholingswinkel Albeda Hellevoetsluis om elkaar nog beter te leren kennen. Ook de leerplichtambtenaar en de participatie adviseur vanuit de gemeente Hellevoetsluis waren aanwezig. De samenwerking wordt stevig verankerd en de jongerenwerkers van Team Jeugd Hellevoetsluis worden letterlijk de school/het klaslokaal binnengehaald. binnen te halen. Op deze manier komen we zo dicht mogelijk bij onze studenten te staan. Van een simpel praatje hoe gaat het met je tot individuele coaching, van sportactiviteit tot klassikaal levensdilemma's bespreekbaar maken.