PLUS Trommel is Boerentrots!

Hellevoetsluis - PLUS Trommel presenteert vanaf 12 april een nieuwe vers-merk ‘Boerentrots van PLUS’ met de mooiste producten op de vleesafdeling. Dit is onderdeel van een groot redesign-project. De komende jaren krijgen al onze 4.500 huismerkproducten een nieuwe verpakking. Het was nu de beurt aan de categorie vlees. Alle producten in deze categorie hebben een nieuw jasje gekregen en een nieuw vers-merk.

Wat is Boerentrots?
Leon de la Croix: “ ‘Boerentrots van PLUS’ is ons nieuwe vers-merk voor al het vlees dat met veel zorg, kennis en aandacht is geselecteerd. Onze boeren zijn trots op de kwaliteit en de smaak van het product. En PLUS Trommel is trots op haar boeren. De introductie van het nieuwe vers-merk is een volgende stap waarmee we laten zien dat we veel waarde hechten aan de samenwerking met onze boeren.”

“We introduceren ons nieuwe vers-merk op mijn vleesafdeling.” vertelt vakslager Raymond Bartels trots. “Hieronder vallen alle bestaande producten en concepten met een goed verhaal. Denk aan varkensvlees uit onze eigen keten, rundvlees, kip, lamsvlees en kalfsvlees. Bij ‘Boerentrots van PLUS’ gaat het altijd om producten die duurzaam zijn gecertificeerd. Denk aan een of meer sterren van het Beter Leven keurmerk of Biologisch.”

“Het zijn prachtige producten van Nederlandse boeren. We zijn trots op de boeren waar we mee werken en de stappen die we samen zetten op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. We vinden het belangrijk om dit verhaal ook beter aan onze klanten uit te dragen. Dit draagt bij aan wederzijds vertrouwen en meer waardering voor de producten. Een goede basis om verder te bouwen aan een duurzame toekomst.” Aldus De la Croix.

De afgelopen jaren is er veel diversiteit ontstaan op de vleesafdeling met verschillende etiketten en verhalen. PLUS Trommel merkte dat ze hierdoor minder goed de verhalen overbrengen aan hun klanten. Ze waarderen hun boeren en vertellen klanten graag over de herkomst van de mooie en verse producten. Door te kiezen voor 1 nieuw vers-merk kunnen ze hun boodschap over de kwaliteit nog beter vertellen. Want al hun vleesconcepten hebben hetzelfde uitgangspunt: de beste kwaliteit, het mooiste vlees, vlees van de boer dat met trots is geselecteerd. "En dat proef je!!!” grapt de goedlachse slager.