De vermoedelijke oorzaak van de brand is brandstichting.
De vermoedelijke oorzaak van de brand is brandstichting. Foto: Wil van Balen

Brandweer rukt uit naar buitenbrand aan het Trambaanpad

Hellevoetsluis - Een deel van het riet langs het Trambaanpad, ter hoogte van de Melkweg, stond op 14 april aan het eind van de middag in brand. Het vuur dreigde dichtbij het nest van een broedende zwaan te komen, dit kon gelukkig voorkomen worden. De brandweer kon de buitenbrand vrij snel blussen. De vermoedelijke oorzaak van de brand is brandstichting.

Eenzijdig ongeval scooter

Hellevoetsluis - Een scooterrijder is donderdagochtend 15 april rond 8.00 uur op de rotonde op de Amnesty Internationallaan, ter hoogte van het winkelcentrum, onderuit gegaan. Vermoedelijk is de oorzaak van de valpartij gladheid van het wegdek. De bestuurder is overgebracht naar het ziekenhuis voor controle.

Getuigen gezocht

Hellevoetsluis - De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak op het industrieterrein Kickersbloem. De inbraak is afgelopen week gepleegd tussen zaterdag 10 april 14:00 uur en maandag 12 april 14:30 uur in de omgeving van Christiaan Huygensweg. Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met deze bedrijfsinbraak, neemt u dan direct contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Afbeelding
Afbeelding