Overval Kruidvat in Team West

Monster - Het opsporingsprogramma Team West besteedde dinsdag 19 mei aandacht aan de overval op de Kruidvat in Monster. Van de twee overvallers werden camerabeelden getoond.

Op maandag 30 maart rond 07.00 uur werd het Kruidvat aan de Zeestraat in Monster overvallen. De overvallers gingen er vandoor in een zwarte Volkswagen Up voorzien van het kenteken PZ-230-D. Deze auto werd tussen zondagavond 29 maart en maandagochtend 30 maart weggenomen vanaf de Schoolstraat in Montfoort. Heeft u informatie over deze zaak? Bel uw tips door via de gratis opsporingstiplijn (0800) 6070 of bel anoniem met M. (0800) 7000.

Rijbaanafsluiting Molenbroeklaan

Honselersdijk - Tot 24 juli is er een gehele rijbaanafsluiting van de Molenbroeklaan in Honselersdijk. Tot half juni is de weg afgesloten tussen Sprongenloet en halverwege Molenbroeklaan. Vanaf half juni volgt het weggedeelte tot aan de Broekpolderlaan. Omleidingen zijn ter plaatse aangegeven.

Let op! Extra snelheidscontroles

Maasdijk - Politie Westland voert extra snelheidscontroles uit. De komende periode wordt alles op alles gezet om snelheidsovertreders te pakken. Afgelopen week werd ter hoogte van de Lange Kruisweg in Maasdijk gecontroleerd op het naleven van de geldende maximumsnelheid van 30 kilometer per uur. De hoogste gemeten snelheid was 40 kilometer per uur.

Aanhouding voor drugsbezit

's- Gravenzande - De politie heeft maandagavond 18 mei een man aangehouden in ‘s-Gravenzande wegens bezit en handel in verdovende middelen. Hij was in het bezit van diverse soorten drugs. In de buddysit van de scooter waar de man op reed, werd 27 gram heroïne, 152 zogeheten ponypacks met cocaïne, 118 gram hennep en 265 gram hasj aangetroffen.

Stier zoekt verkoeling

Wateringen - Een stier heeft een aantal Wateringse brandweermannen op Hemelvaartsdag flink in de luren gelegd. De brandweer kreeg rond 20.00 uur een melding van een stier te water aan de Wateringse Zwethkade-Noord. De brandweer kon de exacte locatie moeilijk bereiken, aangezien het gebied niet voor voertuigen bestemd is. Er werd besloten om met materieel te voet richting de sloot te gaan. Bij aankomst bleek al snel dat er geen sprake was van een calamiteit. De stier had wat verkoeling gezocht en kon op eigen kracht weer de wal op klimmen. De brandweer hoefde dus niet in actie te komen.