's-Gravenzander (28) loopt tegen de lamp

's-Gravenzande - Een 28 jarige man uit 's-Gravenzande liep in de nacht van vrijdag op zaterdag tegen de lamp bij een controle op de Oude Veiling in Maasland. De man werd door de politie met zijn motorscooter aan de kant gezet. De Westlander bleek geen geldig rijbewijs te hebben en gaf zich daarna uit voor zijn broer. Voor dit vergrijp werd de man aangehouden. Bij fouillering bleek hij in het bezit te zijn van 30 gram verdovende middelen. Daarnaast bleek hij onder schorsende voorwaarden vrij te zijn. Dat betekent dat hij vermoedelijk weer wordt overgebracht naar een Huis van Bewaring.

Jaarverslag
Vitis Welzijn

Monster - Het jaarverslag van Vitis is verschenen. “Het jaarverslag bestaat uit beelden van een aantal hoogtepunten uit 2019. Beelden van momenten die voor Vitis zo belangrijk zijn; onze vrijwilligers, activiteiten en diensten waar het om gaat, ondersteund door cijfers”, licht Liesbeth Koornneef, directeur Vitis Welzijn, toe. Het jaarverslag is te bekijken via de website: vitiswelzijn.nl.

ProfiService
van Hornbach

Wateringen - Goed nieuws voor ProfiKlanten van Hornbach. De bouwmarkt opent op werkdagen een aparte ingang voor professionele klussers. Ook krijgen zij door de week in de avonduren van 18.30 tot 21.00 uur exclusief toegang tot de bouwmarkt. De verruiming van de maatregelen geldt alleen voor ProfiCard-houders. Evert de Goede, algemeen directeur Hornbach Bouwmarkt Nederland: "Zo kunnen we de bezoekersstroom nog beter spreiden. Daarmee minimaliseren we de wachttijden voor iedereen en vergroten we de veiligheid voor medewerkers en consumenten.” Met het verruimen van de toegang voor bouwprofessionals wordt voorgesorteerd om de openingstijden ook voor doe-het-zelvers uit te breiden.

'Op kunstjacht'

Naaldwijk - Kunsthuis18 en Kunstenaarsollectief WIT hebben gezamenlijk een initiatief opgestart om in navolging van de Berenjacht een Kunstjacht op te zetten in de maand mei. Er is kunstenaars gevraagd om bijvoorbeeld een schilderij voor het raam of een kunstwerk in de tuin plaatsen. Met 'Op Kunstjacht' wordt Westlandse kunst op dit moment meer zichtbaar.