Veldhuis & Kemper verzorgen een optreden tijdens de livestream. 
Foto: (PR/Ester Gebuis)
Veldhuis & Kemper verzorgen een optreden tijdens de livestream. Foto: (PR/Ester Gebuis) ESTERGEBUIS

De Naald presenteert nieuwe seizoen in gratis livestream

Naaldwijk - De theaters blijven nog even gesloten. Ook is er nog veel onzeker over het nieuwe theaterseizoen. Maar veel theaters houden goede moed. Zoals De Naald. Het Westlandse theater presenteert haar nieuwe theaterseizoen in een gratis livestream op YouTube en Facebook.

Positief vooruitblikken. Voor WestlandTheater De Naald is het in deze tijden knap lastig. Maar om toch vast te houden aan een mooi nieuw seizoen, presenteren zij vrijdag 15 mei een livestream van de Mini Voorproeverij: een afgeslankte, online versie van de traditiegetrouwe Voorproeverij.
Om 20.15 uur is de livestream te bekijken via de Facebook en Youtubepagina van De Naald, met ruim een uur lang optredens van artiesten die De Naald volgend seizoen verwacht. "Een voorproefje van hoe het nieuwe theaterseizoen er hopelijk uit gaat zien", legt Kate van Elswijk uit, verantwoordelijk voor de PR & Marketing van De Naald.

Line-up
"De avond wordt gepresenteerd door cabaretier René van Meurs. Wij zijn er ontzettend trots op dat niemand minder dan Veldhuis & Kemper en Viggo Waas & Peter Heerschop een optreden verzorgen tijdens de livestream. Daarnaast treedt ook kleinkunstenares Kirsten van Teijn op met de saxofonist van DJ Bakermat: Ben Rodenburg. Ook Frank van Pamelen en Jan J Pieterse komen langs."