Vacature trainer

- Voor de JO19-1 is vv Spijkenisse er nog niet in geslaagd de juiste trainer te vinden. Zij zoeken een ambitieuze en ervaren trainer die hun talenten wil klaarstomen voor de laatste stap naar de seniorenselectie. Er staat volgend seizoen een talentvolle groep met veel mogelijkheden.
- Door interne verschuivingen in de trainersstaf zijn zij voor volgend seizoen ook op zoek naar een trainer voor de O19 van de jeugdopleiding. Zij zoeken een ambitieuze jeugdtrainer die zich graag wil ontwikkelen en mee wil bouwen aan de jeugdopleiding.
Wat zoeken zij: pedagogisch en didactisch onderlegd; een duidelijke visie op "opleiden van jeugdvoetballers"; trainer / coach die wil werken met een gezamenlijk visie en doelstelling(en); verzorgen van 3 trainingen per week en coachen/begeleiden op zaterdag bij wedstrijden en andere activiteiten.
Zij bieden aan: een uitdagende functie in een professionele organisatie; de kans om je verder te ontwikkelen binnen het trainersvak; professionele begeleiding en werkwijze; scholingsmomenten intern en extern; passende beloning en kledingpakket. Interesse? Mail dan naar: hoofdjeugdopleiding@vvspijkenisse.nl